SEGA moet op zoek naar een nieuwe Sonic

News
vrijdag, 29 januari 2021 om 15:30
sonic ov st 7 jpg sd high copyright 2019 paramount pictures and sega of america inc all rights reservedf1622456615
Verdrietig nieuws vandaag want Sonic stopt ermee! Verdwijnt het blauwe snelheid monster dan helemaal? Nee, dat zeker niet, maar de stemacteur van Sonic stop er definitief mee. Sonic werd de laatste tien jaar ingesproken door Roger Craig Smith, maar hij maakte donderdag via zijn Twitter bekend ermee te stoppen.

Heeft dit gevolgen voor de tweede Sonic film?

Roger Craig Smith is vanaf nu niet meer de stem van Sonic. Smith was jarenlang in de games te horen als Sonic en sprak de stem van Sonic in bij de films Wreck-It Ralph en Ralph Breaks the Internet. Smith was overigens niet de stem van Sonic in de film Sonic the Hedgehog. Die stem werd ingesproken door Ben Schwartz. Voor de tweede film hoeft de productie dus ook niet opeens opzoek naar een andere stemacteur.

Waar kunnen we Smith van kennen?

Smith was tien jaar als Sonic te horen en mocht zijn stem naast de Wreck-It Ralph films ook inspreken bij games als: Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games, Sonic Forces, Team Sonic Racing, Puyo Puyo Tetris 2 en meerdere Super Smash Bros games.
Daarnaast is Smith ook de stem geweest van Batman/Bruce Wayne in meerdere Batman games en animatiefilms, sprak hij Tweedledee en Tweedledee in de film Alice in Wonderland in en heeft hij een rolletje in de game Red Dead Redemption.

Sonic The Hedgehog 2

In 2022 verschijnt naar alle waarschijnlijkheid de film Sonic The Hedgehog 2. De productie kan voor deze film nog gewoon de stem van Ben Schwartz gebruiken. Voor de komende Sonic games moeten ze alleen snel op zoek naar een nieuwe stemacteur.