Jeremy Renner speelde de held tijdens zijn ongeluk

News
donderdag, 26 januari 2023 om 17:30
Er komen nu meer details naar buiten over het verschrikkelijke ongeluk waarbij Jeremy Renner betrokken was. Zo blijkt nu dat de Hawkeye-acteur de held speelde om iemand anders te redden.
Het gaat gelukkig weer iets beter met Jeremy Renner sinds het ongeluk waarbij hij betrokken was op 1 januari. De acteur kwam daarbij terecht onder zijn eigen Pistenbully (een sneeuwschuiver) en moest met spoed afgevoerd worden naar het ziekenhuis.
Het is nu duidelijk wat er precies is gebeurd waardoor Renner onder de truck terecht kwam. CNN heeft namelijk het rapport in handen van de sheriff die het incident heeft onderzocht. Daaruit blijkt dat de acteur zijn neef heeft gered van hetzelfde voertuig. Renner gebruikte de sneeuwschuiver om de truck van zijn neef los te slepen, maar toen ging het mis.

“Toen hij eenmaal van de Pistenbully af was, realiseerde hij zich dat deze recht op (zijn neef) afging. Hij vreesde dat de Pistenbully (zijn neef) zou raken, dus besloot hij te proberen de Pistenbully te stoppen of een andere kant op te duwen.”

Renner probeerde de Pistenbully weer in te klimmen, maar het moment dat hij dat probeerde werd hij ‘direct onder de linkerkant van de truck getrokken’. De sneeuwschuiver stond volgens het rapport niet op de handrem.

Neef cruciaal in het redden van Jeremy Renner

Dat het familielid van Renner aanwezig was, was waarschijnlijk de reden dat het leven van de acteur kon worden gered. Renner kreeg namelijk hulp van zijn neef totdat de traumahelikopter arriveerde op de plek van het ongeluk. In het ziekenhuis is de Hawkeye-acteur twee keer geopereerd en is duidelijk geworden dat hij ‘ruim dertig botten’ heeft gebroken.

Populair Nieuws