Update - Jeremy Renner weer bij kennis na zwaar ongeluk

News
woensdag, 04 januari 2023 om 11:30
hawkeyef1703859123
Avengers-acteur Jeremy Renner is naar het ziekenhuis gebracht na een ongeluk met sneeuwploegen. De acteur moest door middel van een traumahelikopter worden overgebracht.

Update 2 - Renner weer bij kennis

Het lijkt erop dat het medisch personeel goed werk heeft geleverd, want de Marvel-acteur is weer bij kennis. Via Instagram heeft Jeremy Renner een foto van zichzelf gedeeld. Hij kan nog niet goed typen, maar wil hij wel iedereen bedanken voor alle steun.

Update 1 - Toestand Jeremy Renner blijft kritiek

Na het ongeval met de sneeuwploeg is Jeremy Renner geopereerd in het ziekenhuis. Volgens de publicist van de acteur is de operatie geslaagd, maar blijft hij in een kritieke toestand verkeren. Dat is gemeld aan PEOPLE. Tijdens het ongeval heeft Renner 'een stomp borsttrauma en orthopedisch letsel' opgelopen.
Origineel bericht:
Jeremy Renner verkeert in een ‘kritieke maar stabiele’ toestand na een sneeuwploegenongeval op nieuwjaarsdag. De woordvoerder van de 51-jarige acteur heeft Amerikaanse media verteld dat hij met een helikopter naar het ziekenhuis is gebracht en nu een uitstekende behandeling krijgt met zijn familie aan zijn zijde.
Het ongeluk gebeurde zondag bij Renners huis in de buurt van de stad Reno, in Nevada. Op oudejaarsavond vond daar een sneeuwstorm plaats, waardoor duizenden huishoudens zonder stroom zaten. Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk.

Foto’s van sneeuw

Midden december deelde de acteur nog een foto van sneeuw in het gebied op Twitter en schreef erbij: “Lake-Tahoe-sneeuwval is geen grap.” En op zijn Instagramaccount plaatste hij meerdere video’s van zichzelf achter het stuur van een sneeuwploeg. “Bijna klaar om te sleeën met de kinderen.”

Bekend door Hawkeye

Renner is vooral bekend door zijn hoofdrol in Marvel’s Avenger films en heeft twee Oscarnominaties ontvangen voor het spelen van de rol van Hawkeye. Hij speelde ook in films als The Hurt Locker, American Hustle en Mission Impossible: Ghost Protocol.
De Amerikaanse acteur speelt momenteel de hoofdrol in de Paramount+ serie The Mayor of Kingstown, nadat hij de rol van maker op zich had genomen. Renner schittert in de nieuwe show naast Oscar-winnaar Dianne Wiest en Emmy-winnaar Kyle Chandler, evenals Hugh Dillon, Pha’rez Lass, Tobi Bamtefa, Emma Laird, Derek Webster en Taylor Handley.
Dit bericht is bijgewerkt op 4 januari 2023.