Amazon Prime Gaming geeft in februari liefdevol gratis games weg!

News
donderdag, 26 januari 2023 om 18:00
amazon prime gamingf1597135202
Februari is de maand van de liefde en Amazon Prime Gaming draagt graag een steentje bij door Prime abonnees een flinke lading gratis games te geven.
Ah, februari! De maand van de liefde! Amazon heeft het in de bol en viert de liefde door gratis games weg te geven! Maandelijks geeft Amazon gratis games weg via Amazon Prime Gaming en deze maand staat dat in het teken van de liefde! Headliner deze maand is The Elder Scrolls III, een heuse RPG klassieker die al vanaf 2 februari beschikbaar is. Daarnaast kunnen Prime abonnees op diezelfde dag met Onsen Master, een game waarbij je manager bent van een sauna/ spa aan de slag kan. Vertroetel je gasten met de juiste mix van ingrediënten zodat ze heerlijk relaxed huiswaarts keren!
Amazon heeft nu de complete lijst aan gratis games voor Prime gamers bekendgemaakt. In tegenstelling tot andere maanden komen niet alle games meteen aan het begin van de maand al beschikbaar. Elke vrijdag is het feest met nieuwe gratis games! Houd de diverse releasedata van de games daarom goed in de gaten!

Dit is de complete lijst van negen nieuwe titels:
  • The Elder Scrolls III: Morrowind GOTY Edition ((vanaf 2 februari)
  • Onsen Master (vanaf 2 februari)
  • Aerial_Knight’s Never Yield (vanaf 9 februari)
  • Divine Knockout (vanaf 9 februari)
  • One Hand Clapping (vanaf 16 februari)
  • BATS: Bloodsucker Anti-Terror Squad (vanaf 16 februari)
  • Space Crew: Legendary Edition (vanaf 23 februari)
  • Tunche (vanaf 23 februari)
  • Space Warlord Organ Trading Simulator (vanaf 23 februari)
Daarnaast biedt Amazon Prime Gaming diverse in-game content pakketten voor bekende games. Zo kan je tot 15 februari in Call of Duty Mobile een Urban Funk Bundle claimen met daar in een Urban Funk HBRa3 Weapon Camo en een Get Down Emote.
Tot 16 februari kan je in League of Legends een Prime Gaming capsule claimen met daarin 350 RP, vijf Mythic Essence, 200 Orange Essence, een Unowned 1350 RP Skin Permanent, vijf Champion Shards, twee Series 1 Eternals Shards en een 30-Day XP Boost.
Vanaf 8 februari kan je als Amazon Prime abonnee in Destiny 2 een speciale Sushot Exotic Weapon Bundle claimen met daarin een Sunshot Exotic Weapon, Red Dwarf Exotic Weapon Ornament, Jotuneer Exotic Sparrow en een Seraph Projection Legendary Ghost Holo. Daar blijft het niet bij, ook Candy Crush, Dead by Daylight, Fifa 23, Legneds of Runeterra en meer krijgen gratis speciale pakketten.

Amazon Prime is enorm veel voor weinig!

Een abonnement op Amazon Prime is in Nederland heel goedkoop en biedt heel veel voordelen. Voor minder dan drie euro krijg je korting en snellere bezorging in de Amazon webshop, maar ook krijgen abonnees ook toegang tot Prime Video en Prime Gaming. Onderdeel daarvan is dat je maandelijks diverse gratis games ontvangt.
De gratis games voor de maand februari komen dus niet op één dag beschikbaar, maar gedurende de hele maand. Tot die tijd kan je nog snel de diverse gratis games van januari scoren.
In januari 2023 kan je deze games nog snel meepakken: