EA bevestigt gloednieuwe Dead Space remake features

News
donderdag, 26 januari 2023 om 16:30
dead space remakef1627024754
De remake van Dead Space staat voor de deur. EA lijkt nu bereid om het ook te hebben over een aantal nieuwe features. Zo is officieel bevestigd dat de game een gloednieuw einde krijgt.
Met een remake hebben ontwikkelaars de kans om nog meer te bieden dan in het origineel. Die kans lijkt het team achter Dead Space ook aan te grijpen voor terugkerende spelers. Er is namelijk een aantal nieuwe features bevestigd voor de remake.
Er bleek eerder al uit de Trophy-lijst voor de game dat de remake bijvoorbeeld een nieuw alternatief einde zou krijgen. Dat bevestigt het officiële Dead Space Twitter-account nu openlijk. Het blijkt onderdeel te zijn van een New Game+ optie.
In die New Game+ kun je ook op pad in een nieuwe Level 6 Advanced Suit. Bovendien zul je nieuwe vijanden tegenkomen in de vorm van Phantom Variant Necromorphs. Deze zullen je ongetwijfeld ook weer flink de stuipen op het lijf jagen.

Wanneer is de release van Dead Space remake?

Al het bovenstaande kun je vanaf morgen (27 januari) zelf ervaren. Tenminste, als je Dead Space in één dag uit kunt spelen om New Game+ vrij te spelen. Anders wordt het dit weekend, of ergens in de loop van volgende week. Als je snel bent en nu nog een pre-order plaatst voor de game, dan kun je Dead Space 2 nog gratis krijgen op Steam.

Populair Nieuws