Jeremy Renner schittert binnenkort op SkyShowtime

News
donderdag, 19 januari 2023 om 13:30
large wheel 16x9f1641571389
Jeremy Renner is nog herstellende van zijn recente ongeluk. Of hij binnenkort weer zal kunnen acteren is even de vraag. Maar in de tussentijd schittert hij deze maand nog in een serie op SkyShowtime.
SkyShowtime is nog betrekkelijk nieuw in Nederland, heeft al een respectabel aanbod van films en series. Daaronder is ook Mayor of Kingstown, een serie met Hawkeye-acteur Jeremy Renner in de hoofdrol. Daarvan verschijnt binnenkort een nieuw seizoen.
Mayor of Kingstown volgt de McLusky-familie die in Kingstown, Michigan aan de macht is. Daar is opsluiting in de gevangenis de enige bloeiende industrie. Met thema's als systematisch racisme, corruptie en ongelijkheid biedt de serie een grimmige kijk op de pogingen van de McLusky-familie om de orde te handhaven en gerechtigheid te brengen in een stad waar beide ver te zoeken zijn.

Wanneer komt Mayor of Kingstown naar SkyShowtime?

Als deze serie interessant klinkt, kun je er nu alvast aan beginnen. Seizoen 1 is namelijk al beschikbaar op SkyShowtime, samen met enkele andere topseries. Je hoeft dan ook minder lang actief te wachten op seizoen 2 en kunt gewoon lekker beginnen aan de binge.\
Mocht je seizoen 1 al gezien hebben, dan is het wachten gelukkig nog steeds niet al te lang. Seizoen 2 van de serie verschijnt namelijk op maandag 30 januari. Dat is nog niet eens twee weken vanaf nu. Een abonnement op SkyShowtime is bovendien niet al te duur: voor 6,99 euro per maand kun je al aan de gang, of je kunt gelijk een jaarabonnement nemen voor 54,99 euro.