‘Jeremy Renner is op weg naar herstel’

News
zondag, 15 januari 2023 om 12:15
hawkeyef1703859123
Het nieuwe jaar begon allesbehalve goed voor Jeremy Renner. Na een ongeluk met een sneeuwploeg werd de acteur met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht, waar hij in ‘kritieke maar stabiele’ toestand verkeerde. Inmiddels heeft Renner hier en daar al wat van zich laten horen op social media om te laten zien dat het beter met hem gaat. Ook Hugh Dillion, de co-bedenker van de serie Mayor of Kingstown waar Renner de hoofdrol in speelt, geeft nu een update over zijn toestand.
Hugh Dillion sprak met ComicBook.com over hoe het nu gaat met Jeremy Renner. ‘’Het was de grootste opluchting – het was zo’n achtbaan, want toen ik het nieuws kreeg wilde ik het vliegtuig inspringen en hem zien,’’ vertelt Dillion. De volgende dag stuurde de acteur hem een filmpje, wat hij ‘de grootste opluchting’ van zijn leven noemt.
‘’Omdat het zo grappig en grof was. Ik dacht: ‘Oké, hij komt terug.’ Hij is gewoon zo grappig. Hij is als een broer voor me.
Hij is een buitengewoon talent. De crew en cast houden van hem. Ik houd van hem. Mijn wereld stopte.
Ik wil gewoon dat hij beter wordt en om dan die video te krijgen… Ik moest er tegelijk om lachen en huilen. Ik dank God dat hij oké is en op weg naar herstel.’’

Waar gaat Mayor of Kingstown over?

Mayor of Kingstown is in Nederland te zien op SkyShowTime. De serie volgt Mike McLusky (Renner) de onofficiële burgemeester van Kingstown. Samen met zijn broer Mitch vecht hij tegen wanorde en ongerechtigheid in een stad waar de enige bloeiende bedrijven de gevangenissen zijn.

Populair Nieuws