Jeffrey Dean Morgans rol in The Boys nog geheim

News
zondag, 11 december 2022 om 13:30
the boysf1624535321
Amazon Prime Video’s The Boys is afgelopen zomer begonnen met het filmen van seizoen 4. Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe castleden, waaronder Susan Heyward als Sister Sage, Valorie Curry als Firecracker en Jeffrey Dean Morgan. De rol van die laatste acteur is vooralsnog een geheim.
Jeffrey Dean Morgan kun je kennen van The Walking Dead, Watchmen, Supernatural en Grey’s Anatomy. De grote vraag is natuurlijk wie de acteur gaat spelen in The Boys. Die vraag delen Laz Alonso (Marvin T. ‘Mother’s’ Milk) en Tomer Capone (Serge).
Tijdens een interview met OK! Magazine lieten de twee acteurs weten dat ze geen idee hebben wie Morgan gaat spelen. ‘’Ik weet het echt niet,’’ aldus Alonso. ‘’We hebben hem nog niet ontmoet of gezien en hij is nog niet op de set geweest. Dus wij wachten ook af.’’
‘’Hij post steeds dat hij er klaar voor is,’’ vertelde de acteur. ‘’Nou, kom hier dan!’’ Capone voegde er aan toe dat hij denkt dat Morgans optreden ‘een geweldige rit’ zal zijn.

Jeffrey Dean Morgan niet de enige Supernatural-alumnus

Morgan is trouwens niet de enige bekende uit Supernatural. Eerder werd Jensen Ackles al aan de cast toegevoegd als Soldier Boy. Ackles keert terug in het vierde seizoen. Daarnaast is Rob Benedict te zien in het vierde seizoen, maar ook zijn rol is nog niet bekend.
Wanneer we seizoen vier kunnen verwachten is nog niet bekend.

Populair Nieuws