Eerste beelden The Boys seizoen 4 duiken op

News
dinsdag, 11 oktober 2022 om 13:00
the boysf1624535321
De koning van de superheldencontent blijft momenteel Marvel, maar ook Amazon doet goede zaken met zijn streamingaanbod. The Boys is al drie seizoenen lang een hit en het bedrijf heeft nu de eerste beelden van seizoen 4 met de wereld gedeeld!
Hoewel het nog even duurt voor het vierde seizoen van The Boys daadwerkelijk te streamen valt, vindt Amazon het wel tijd voor een eerste teaser. Prime Video heeft via Twitter een eerste glimp gedeeld van twee gloednieuwe 'supes' die de cast komen vergezellen in het aankomende seizoen.
Op de foto's zijn de nieuwe aanwinsten Sister Sage (Susan Heyward) en Firecracker (Valorie Curry) te bewonderen in hun superheldenoutfit. Veel meer informatie over de karakters krijgen we niet, behalve dat Sage "je duizend stappen voor is" en dat Firecracker een 'kort lontje' heeft. Voor een superheldenserie vol bloed en geweld klinkt dat als een prima match.

Wanneer is The Boys seizoen 4 te streamen op Amazon Prime Video?

Een release van The Boys seizoen 4 heeft Amazone Prime Video momenteel nog niet naar buiten gebracht. Wel zijn de opnames al geruime tijd bezig, dus een release ergens in 2023 is zeker haalbaar. In de komende maanden krijgen we ongetwijfeld nog meer kleine hints naar wat het vierde seizoen voor de fans in petto heeft.