Zeldzame Shiny Pokémon duiken verkeerd op in Scarlet & Violet

News
zondag, 11 december 2022 om 13:00
pokemon scarlet violet shinyf1670514159
Pokémon Scarlet & Violet zit sinds de release in november vol met bugs en problemen. Recent heeft Nintendo aangegeven aan oplossingen te werken en kwam al een update die wat problemen moet verhelpen. Een nieuw, groot probleem is nu alleen opgedoken. Zeldzame Shiny Pokémon duiken verkeerd op in Pokémon Scarlet & Violet.
In iedere mainline Pokémon-game is het mogelijk om shiny Pokémon te vinden. De kans hierop is doorgaans heel klein, namelijk 1 op 4096. Tot overmaat van ramp kan het in de nieuwe titels nog moeilijker worden om een speciale Pokémon te vinden die andere kleuren draagt dan normaal.

Zeldzame Shiny Pokémon problemen

Shiny Pokémon verschijnen namelijk achter muren die niet toegankelijk zijn. De technische kant van de game zou bepaalde gebieden niet helemaal goed registreren waardoor Pokémon nog kunnen verschijnen in gebieden die niet toegankelijk zijn. Nu zijn er verschillende gebruikers die Shiny Pokémon zijn tegengekomen in en achter muren en deze daardoor niet kunnen vangen.
Het probleem overkwam ook Twittergebruiker RyanWasTaken, al wist hij uiteindelijk nog wel de Shiny Pawmo te vangen. Check de clip hieronder zelf!