Live action The Little Mermaid goed ontvangen door testpubliek

News
zondag, 11 december 2022 om 14:30
Volgend jaar wordt er weer een nieuwe film aan Disney’s rijtje van live action-remakes toegevoegd. Dit keer is namelijk The Little Mermaid aan de beurt met Halle Bailey in de hoofdrol. Hoewel de film pas vanaf 23 mei in de bioscopen draait, zijn er al een aantal mensen in de Verenigde Staten hebben mogen zien als onderdeel van een testpubliek. En de reacties waren lovend.
Niet iedereen is fan van Disney’s live action-remakes, maar The Little Mermaid werd door een testpubliek in de Verenigde Staten in ieder geval goed ontvangen, aldus Skylar Shuler, de co-oprichter van Disney nieuwssite TheDisInsider. Shuler deelt op Twitter wat hij te horen kreeg van leden van het testpubliek. Halle Bailey was ‘schitterend’ als Ariel, maar er was één iemand in de cast die er echt uitsprong: Melissa McCarthy als de zeeheks Ursula. Ook Jessica Alexander, die Vanessa speelt (de menselijke vorm van Ursula), werd goed ontvangen.
Wat minder goed werd ontvangen waren de nieuwe liedjes. Volgens Shuler waren deze ‘hit-and-miss’. Eerder dit jaar werd al een teaser gedeeld waarin Halle Bailey’s versie van de iconische Part of Your World te horen is. Dit nummer werd wél goed ontvangen. Ook de nieuwe karakters en prins Eriks familiedrama waren ‘een genot voor ons allemaal’, aldus Shuler.

'Net zo solide als Aladdin'

Het testpubliek liet ook weten dat de film ‘net zo solide is’ als de live action versie van Aladdin uit 2019 met Mena Massoud, Naomi Scott en Will Smith. Deze film bracht wereldwijd meer dan een miljard dollar op, waarmee het de negende meest opbrengende film van dat jaar was.

Populair Nieuws