Jazeker: Skull and Bones heeft weer een releasedatum

News
vrijdag, 08 december 2023 om 14:30
skull and bonesf1694075990
Het is geen geheim dat de ontwikkeling van Skull and Bones niet soepel verloopt. De game is vaak uitgesteld en het hele project is naar verluidt ook minstens één keer volledig omgegooid. Nu heeft Ubisoft eer een releasedatum aan de game gehangen.
Skull and Bones had eigenlijk al in 2018 moeten verschijnen, maar dat is niet gebeurd. Ook begin dit jaar stond er een releasedatum gepland, maar vrij kort van tevoren werd de game toch nog uitgesteld. Ubisoft belooft nu dat de game op 16 februari 2024 verschijnt.
Je zou zelfs eerder al aan de game kunnen beginnen, want wie een pre-order plaatst voor de Premium Edition, of een abonnement neemt op Ubisoft+ kan de game drie dagen eerder spelen. Daarnaast wordt er een gesloten bèta gehouden van 15 tot en met 18 december.

Gaat Skull and Bones deze releasedatum halen?

Het is nu de vraag of de nieuwe releasedatum van Skull and Bones gehaald wordt. Dat de geplande datum relatief snel is, betekent helaas niet dat de game gegarandeerd uitkomt. De laatste keer dat de game werd uitgesteld, was het ook, maar kort voordat hij eigenlijk had moeten verschijnen.
De ontvangst van de game zal na zo’n lange ontwikkelingsperiode met veel uitstel ook interessant zijn. Ubisoft liet na het vorige uitstel weten dat er een nieuwe versie van de game was die veel beter was, maar nog door niemand was gezien. Hopelijk is het in de nieuwe bèta te merken dat er bijna een vol jaar extra aan de game is gewerkt.