James Gunn werkt aan onaangekondigd DC-project

News
dinsdag, 22 maart 2022 om 14:00
03032022 peacemaker05f1658482131
Sinds hij zichzelf met Guardians of the Galaxy behoorlijk op de kaart zette is James Gunn een veelgevraagd schrijver en regisseur geworden. Zo heeft ook DC nu al twee keer met hem gewerkt. Gunn heeft nog toekomstige DC-projecten lopen en het lijkt dat we nog niet van alle projecten afweten.
Vorig jaar kwam DC met een nieuwe Suicide Squad-film van James Gunn. Niet veel later volgde een spin-off voor HBO Max rondom Peacemaker. Maar DC is nog lang niet klaar met de regisseur.
Niet alleen komt er een tweede seizoen van Peacemaker, het lijkt er ook op dat Gunn nog een DC-film gaat maken. Nu onthult hij in de podcast van Neil Vagg dat hij nog veel meer DC-projecten onder zijn hoede heeft, waar hij het tweede seizoen van Peacemaker omheen moet schrijven:
DC en Gunn hebben nog niet officieel onthuld om wat voor projecten het gaat. Mogelijk wordt er nog dit jaar het één en ander onthuld. Er staan immers evenementen als San Diego Comic Con op de planning. Wellicht keert DC FandDome ook weer terug.

James Gunn eerst terug bij Marvel

Voordat we weer iets van Gunn gaan zijn bij DC lijkt het er op dat we hem eerst terug zien bij het MCU. Later dit jaar moet bijvoorbeeld de Guardians of the Galaxy Holiday Special verschijnen. Ook helpt hij Taika Waititi met het schrijven van de Guardians in Thor: Love and Thunder.