EA gaat drie grote FIFA 22 toernooien organiseren

News
maandag, 04 oktober 2021 om 15:30
fifa 22f1626099250
EA Sports en FIFA hebben een lijst naar buiten gebracht met alle FIFA 22 toernooien voor het aankomende jaar. Er zullen drie grote internationale toernooien plaatsvinden.
Er worden drie verschillende grote competities georganiseerd door EA. Individuele spelers kunnen meedoen aan de FIFA Global Series. Daarnaast zijn er ook toernooien in teamverband, namelijk de FIFAe Club Series en de FIFAe Nations Series.
De kwalificaties voor de FIFA Global Series zijn al begonnen. De kwalificaties voor de andere toernooien zullen later gaan beginnen. De kwalificaties voor de Club Series zullen ergens in november gaan beginnen. Wanneer de kwalificatie voor de Nations Series zal plaatsvinden is nog niet bekendgemaakt.
Naast de drie toernooien zijn er ook een aantal sponsorevenementen bekendgemaakt. Een voorbeeld van zo'n soort evenement is een speciale wedstrijd tussen het team van Adidas en het team EA Sports.

Grote prijzenpot voor FIFA 22 toernooien

De nieuwe FIFA game is recentelijk uitgekomen. Nu deze game voor iedereen te spelen is, is het ook tijd om naar buiten te brengen op welke data de Esport toernooien van FIFA 22 volgend jaar zullen gaan plaatsvinden.
De aankomende Esport toernooien zijn niet zomaar een evenement. Er gaat serieus geld rond in de wereld van Esports. Dit is momenteel nog wel alleen voor de top van de spelers. In de toekomst is de kans groot dat er ook veel geld om zal gaan voor kleinere spelers. De FIFA games zijn in Nederland, maar ook in andere landen een populaire Esport game.

Populair Nieuws