James Gunn teast nieuwe DC-personages

News
zondag, 19 februari 2023 om 11:30
James Gunn, mede-CEO van DC Studios, heeft gereageerd op de resultaten van de DCU Face-Off en hintte dat vijf van de tien meest gevraagde DC-personages door het publiek van IGN mogelijk zullen verschijnen in het DCU.
Via Instagram laat Gunn weten wat hij vind van de Face-Off resultaten. Nightwing was het meest populaire personage, gevolgd door Martin Manhunter en Lobo. Bij het bericht plaatste Gunn “Zal vijf van de tien volstaan?”, roept het vragen op over welke vijf personages mogelijk te zien zijn in het DC Universum.
Een van de nieuwe projecten van DC is The Brave and The Bold, een nieuwe Batman-film, In deze film zal het verhaal zich richten op Bruce Wayne als vader terwijl hij het bestaan van Damian Wayne ontdekt. Doordat in de peiling ook Nightwing en Red Hood werden, genoemd is het mogelijk dat hun te zien zullen zijn in deze reboot.

Grote plannen voor DC

James Gunn liet eerder via Twitter weten dat hij werkt aan een nog niet aangekondigde serie. Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen van Peacemaker komt en een spin-off serie van The Suicide Squad. Verder hebben Gunn en mede-CEO Peter Safran grote plannen voor de DCEU. Zo willen ze zich richten op een jongere versie van Superman en gaan er geruchten dat Jason Momoa de premiejager Lobo zal spelen, terwijl een andere acteur de rol van Aquaman zal vertolken.