‘Star Wars Eclipse release pas in 2026 of 2027’

News
donderdag, 30 december 2021 om 8:30
fgnyjjgwyayjgshf1639099516
Tijdens The Game Wards werd Star Wars Eclipse onthuld. Het was al duidelijk dat de game vroeg in ontwikkeling is. Maar er lijken wat problemen te zijn met de ontwikkeling, dus volgens insider Tom Henderson komt de game pas uit in 2026 of 2027.
Tijdens The Game Awards 2021 heeft Quantic Dream de game Star Wars Eclipse aangekondigd. De game zou nog vroeg in ontwikkeling zijn, dus een snelle release zit er niet in. Volgens insider Tom Henderson zal de game zelfs pas in 2026 of 2027 worden uitgebracht.
Eerder liet Henderson al weten dat het zeker drie tot vier jaar zou duren voordat de game uit ging komen, maar het blijkt nu nog langer te duren. Op Twitter deelde hij namelijk dat we de game pas nog later kunnen verwachten. De nog langere wachttijd zou te maken hebben met problemen bij de ontwikkeling.

Weinig bekend over Star Wars Eclipse

Er is nog weinig bekend over de gameplay of de plot van Star Wars Eclipse. Wel weten we dat de game zich zal afspelen tijdens de High Republic, een tijdperk van ongeveer 200 jaar voor de Skywalker Saga. Verder zijn er nog geruchten die aangeven aan dat dat Quantic Dream haar traditionele benadering van vertakkende verhalen afhankelijk van je keuzes zal combineren met actie-gameplay.

De trailer van Star Wars Eclipse hintte naar het verschijnen van de Trade Federation (uit de Star Wars-prequels) en de Jedi Master Yoda. Verder speculeren fans dat ook Darth Plagueis, de leermeester van Palpatine, een rol zal hebben in de game.