James Bond-producent geeft update over zoektocht naar 007 opvolger

News
donderdag, 02 december 2021 om 17:00
no time to die st 1 jpg sd low copyright danjaq llc and metro goldwyn mayer studios inc all rights reservedf1581114459
Pamela Abdy, producent van de James Bond films, vertelt dat de zoektocht naar een nieuwe James Bond nog in volle gang is. En dat terwijl meerdere acteurs hebben aangegeven de rol te willen spelen.
Pamela Abdy, producent James Bond, vertelde aan The Hollywood Reporter dat de zoektocht naar een vervanger van Daniel Craig nog steeds volop bezig is. Dit geeft mogelijk aan dat er nog geen koplopers zijn om de nieuwe James Bond te worden.
Op dit moment heeft Abdy alleen 'zeer vroege voorbereidende gesprekken gehad met producenten Barbara Broccoli en Michael Wilson'. Maar Abdy wil dat het publiek afscheid kan nemen van Daniel Craig, in plaats van zich te focussen op de zoektocht naar een nieuwe Bond. Er zat tenslotte vier jaar tussen de laatste film van Pierce Brosnan en de eerste van Craig.
Ondanks dat de James Bond nog niet is gevonden, hebben een aantal bekende mensen al aangegeven de rol te willen spelen. Zo wil bijvoorbeeld Dwayne Johnson de nieuwe James Bond worden. Daarnaast is Henry Cavill ook 'erg enthousiast' om deel uit te maken van de franchise.

Populaire ideeën voor een Bond film is om het personage te vervangen door een gekleurde acteur of een vrouw, maar hier is Craig het niet mee eens. Hij vindt namelijk dat er betere rollen moeten zijn voor vrouwen en dan Bond dit niet is.

Overname MGM door Amazon

MGM Studios is dit jaar overgenomen door Amazon. Hierdoor heeft Amazon geliefde franchises waaronder James Bond, Creed en Legally Blonde nu in bezit zijn van de techgigant. De studio is in mei overgekocht voor 8,45 miljard dollar. Wat dit zal betekenen voor de James Bond-franchise is nog niet bekend, maar Amazon zal mogelijk wel invloed hebben op de productie van de nieuwe films.

Populair Nieuws

Laatste Reacties