Spelers zullen Assassin's Creed Valhalla opnieuw moeten downloaden door update

News
donderdag, 09 december 2021 om 13:30
assassins creed valhalla battlef1632998583
Er komt een grote update aan voor Assassin's Creed Valhalla. Niet met nieuwe content, maar om de game voor te bereiden op toekomstige grote uitbreidingen. Dit heeft Ubisoft bekendgemaakt in een blog.
Volgende week komt Title Update 1.4.1 voor Assassin's Creed Valhalla uit. Deze patch gaat ervoor zorgen dat de data van de game kleiner wordt. Hierdoor neemt de game dus minder ruimte in te slag, maar spelers zullen hiervoor wel de game helemaal opnieuw moeten downloaden.

Veel content in de toekomst

De update maakt de opslag van de game niet kleiner zonder reden, er komen namelijk nog een aantal grote updates naar de game vol met nieuwe content. Het is daarom handig als de game niet te veel ruimte in beslag neemt. De update brengt ook verbeteringen voor de kwaliteit van de game.
Hoeveel ruimte elke game bespaart per console of PC verschilt nogal. De meeste ruimte wordt bespaard op de Xbox Series X en S. Daar wordt namelijk 44 GB op bespaard. De minste ruimte die wordt bespaard is op de PS5, daar wordt namelijk 13 GB minder ruimte in beslag genomen.
Het opnieuw downloaden van de game zal alleen gaan over de basis van de game, mocht je dus uitbreidingen hebben zoals The Siege of Paris en Wrath of the Druids, dan hoef je deze niet opnieuw te downloaden. Er zitten in de update ook oplossingen voor bugs en glitches, bijvoorbeeld voor Tombs of the Fallen en de bug waarbij Eivor vast blijft zitten in een vrije val.

Populair Nieuws

Laatste Reacties