'The End' event van Fortnite Chapter 2 gelekt

News
donderdag, 02 december 2021 om 17:30
reinicio ilegal fortnitef1612441629
Er is per ongeluk een advertentie op TikTok vrijgekomen die spoilers bevat voor 'The End' van Fortnite Chapter 2.
Over twee dagen eindigt Fortnite Chapter 2 met een evenement genaamd The End. Nu is er op TikTok per ongeluk een advertentie vrijgegeven die spoilers bevat over het evenement op vrijdag 4 december.
In de korte advertentie zien we een paar belangrijke personages van Fortnite op een heuvel staan. Door een explosie wordt het Fortnite-eiland ondersteboven gekanteld. Aan het einde van de clip zien we Chapter 3 staan en een grote golf die recht op Jonesy afkomt.
Fans begonnen gelijk te speculeren hoe de nieuwe map eruit zal zien op basis van de clip, je ziet dat de map wordt gekanteld naar een rotsachtige woestijn, wat dus mogelijk de nieuwe Fortnite-map zal zijn.

Wat kan je verwachten van The End?

De finale is op 4 december vanaf 22:00 Nederlandse tijd te spelen. In 'The End' kunnen spelers het samen opnemen tegen The Cube Queen. De parties kunnen gevuld worden met maximaal 16 mensen. Als je deelneemt aan 'The End' kan je een speciaal laadscherm en wrap verwachten. Omdat het evenement met een dag is vervroegd, krijgen spelers ook 225.000 XP.
Epic Games raadt spelers wel aan om voor het einde van Chapter 2 je Battle Stars en Bars op tijd in te ruilen, want deze worden niet meegenomen naar de nieuwe Chapter. Wanneer Chapter 3 van Fortnite precies komt, is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren na het einde van Fortnite Chapter 2 dat we ervan kunnen genieten.