Gecancelde Netflix-serie wordt filmtrilogie

News
woensdag, 16 augustus 2023 om 10:30
warrior nun netflix releasef1592482470
Netflix komt in een jaar met bergen series, maar daarvan verdwijnen er ook veel. Het is bovendien niet zeldzaam dat een serie die gecanceld wordt juist geliefd was. Eén zo’n gecancelde serie komt terug, maar niet meer als Netflix-serie.
Als je fan bent van een recente Netflix-serie, is het maar afwachten of die ooit het hele verhaal kan vertellen. Series die een beetje ondermaats presteren, lopen het risico om zonder pardon gecanceld te worden, ook al wordt de serie goed ontvangen. Daar kwamen fans van Warrior Nun ook op een onaangename manier achter.
Maar na een lange online campagne zijn fans van Warrior Nun erin geslaagd om de serie terug te krijgen. Het blijkt alleen dat dat niet in de vorm is die kijkers waarschijnlijk hadden verwacht. The Hollywood Reporter hoorde al vrij snel dat het mogelijk was dat de serie niet op Netflix te zien zou zijn, nu bevestigt uitvoerend producent Dean English dat Warrior Nun geen serie meer is.

Warrior Nun komt terug als film

Het plan is namelijk om Warrior Nun terug te brengen in de vorm van een filmtrilogie. Dat laat Dean English weten in een YouTube-video. Verdere details kan hij helaas nog niet geven.
De huidige stakingen van schrijvers en acteurs maken het namelijk onmogelijk om al aan te kondigen wie er zoal meewerkt aan de nieuwe films. Die stakingen maken het ook lastig om iets te zeggen over wanneer de films uit gaan komen, aangezien de productie niet kan beginnen zolang er gestaakt wordt. Een releasedatum voor de Warrior Nun-films is er dan ook nog niet.

Populair Nieuws