James Bond-favoriet is klaar met pop culture films

News
donderdag, 21 maart 2024 om 7:00
Aaron Taylor-Johnson is mogelijk de nieuwe James Bond. Dat is een grote franchise, maar blijkbaar niet één waar de acteur moeite mee heeft (als het gerucht waar is). Er zijn bepaalde films waar hij schoon genoeg van heeft.
De tijd zal leren of Aaron Taylor-Johnson daadwerkelijk James Bond wordt. Maar ook zonder heeft hij tenminste één rol te pakken die een franchise kan worden. Deze zomer is de acteur te zien in Kraven the Hunter, een nieuwe film van Sony rondom een ondersteunend Spider-Man personage.
Maar Taylor-Johnson heeft die rol niet zomaar aangenomen. Hij geeft tegenover Rolling Stone zelfs aan een beetje moe te zijn van een bepaald soort studio films en een bepaalde vorm van pop culture. Kraven heeft voor de acteur iets unieks en iets geaards waardoor hij de rol wil spelen.
In veel van de studio-film waar de acteur zo moe van is, ontbreekt dat. Studio’s maken ze aan de lopende band, maar ze ‘verdunnen’ de wil van het publiek om naar de bioscoop te gaan. Ook de rol van Kraven had Taylor-Johnson waarschijnlijk niet aangenomen als hij niet het idee had dat er iets tot leven gebracht kon worden.

Wordt Aaron Taylor-Johnson de nieuwe James Bond?

De grote vraag is natuurlijk of Aaron Taylor-Johnson de rol van James Bond overneemt van Daniel Craig. Hij wordt al geruime tijd in verband gebracht met de rol en zou binnenkort tekenen. Maar ten tijde van het Rolling Stone-interview wilde hij er niets over zeggen: hij laat zich alleen uit over projecten die hij in dat interview kan en mag promoten.

Populair Nieuws