James Bond-films binnenkort op Amazon Prime Video

News
vrijdag, 08 april 2022 om 12:00
james bond no time to die stillf1632921944
Afgelopen maand nam Amazon officieel de filmstudio MGM over. Door deze deal heeft Amazon een grote bibliotheek aan content tot zijn beschikking, waaronder de James Bond-films. De Verenigde Staten hebben eindelijk een datum voor wanneer de films op Amazon Prime Video verschijnen. In Nederland moeten we nog eventjes wachten.
De James Bond-films verschijnen later deze maand op Prime Video in de VS. Voor Nederland is er vooralsnog geen datum bekend, maar volgens de streamingdienst komen ze er wel zeker aan. De collectie bevat bijna iedere film, van Sean Connery’s Dr. No uit 1962 tot de meest recente No Time to Die, waarmee de franchise afscheid neemt van Daniel Craig. Daarmee is de streamingdienst straks vijfentwintig films rijker.
Twee titels verschijnen niet op Prime Video. Het gaat om Casino Royale uit 1967 en Never Say Never Again uit 1983. Deze films werden bij een andere studio gemaakt en worden dus ook niet gezien als onderdeel van de reeks.

Beperkte tijd te zien

Nog een kleine kanttekening: Amazon laat weten dat de films maar voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Op No Time to Die na zijn alle films maar twee maanden te zien op de streamingdienst. No Time to Die blijft langer beschikbaar, namelijk twaalf maanden. Of dit ook in Nederland gaat gelden is nog niet bekend.
Dit artikel is bijgewerkt op 11 april 2022.

Populair Nieuws