Cyberpunk 2077 Xbox One retourbeleid loopt snel af

News
woensdag, 23 juni 2021 om 9:30
cyberpunk 2077 2f1593100430
Het retourbeleid van Cyberpunk 2077 op Xbox One loopt binnenkort af. Vanaf 6 juli gaat Microsoft terug naar de algemene terugbetalingsvoorwaarde voor de game van CD Projekt RED. De game is momenteel beschikbaar voor Xbox One en keerde afgelopen week terug naar de PlayStation Store na bijna zes maanden afwezigheid.
Microsoft gaat terug naar de normale voorwaarden die gelden voor het retourneren van Cyberpunk 2077. Zo wordt via een update op de supportpagina voor de aanschaf van digitale games bekendgemaakt. Het heeft te maken met de vele updates die sinds release voor de game zijn uitgebracht.
Hierdoor wordt de game weer in een dusdanig speelbare staat geacht dat de game weer onder het gebruikelijke retourbeleid valt. Dit houdt in dat een digitale aankoop als een definitieve koop gezien wordt. Microsoft kan uiteraard zelf nog kijken of klanten recht hebben op terugbetaling, iets wat van verschillende factoren afhangt.

Cyberpunk 2077 Xbox One versie nooit offline gehaald

In tegenstelling tot Sony heeft Microsoft Cyberpunk 2077 nooit uit de digitale schappen gehaald. De game bleef daar beschikbaar met een speciaal retourbeleid, terwijl Sony de game compleet uit de PlayStation Store haalde. De game werd door Sony niet goed genoeg voor de verkoop geacht nadat duidelijk werd dat de game vol zat met verschrikkelijke bugs. Inmiddels is de game wel weer beschikbaar in de PlayStation Store.
De problemen zijn overigens nog steeds niet helemaal verdwenen. Het Poolse bedrijf achter de game stuurt hier ook op aan en belooft gedurende 2021 nog flink wat patches uit te brengen om de game te optimaliseren voor beide platformen. Tevens wordt er nog een next-gen update verwacht voor Cyberpunk 2077 in 2021.

Populair Nieuws