Nieuwe PSN store sale met flinke deals gestart

News
vrijdag, 12 februari 2021 om 10:00
playstation psn store big in japanf1613118672
Sony heeft in de PSN Store een nieuwe sale gestart waarin grote deals elkaar in rap tempo afwisselen. De Big in Japan uitverkoop brengt korting tot bijna 90 procent op tal van titels voor de PlayStation 4. Zo zijn nieuwe titels als 13 Sentinels: Aegis Rim in de aanbieding, maar kun je bijvoorbeeld ook veel Souls-titels met korting vinden.
In de PlayStation Store kunnen gamers hun geluk niet op. Wie zijn geluk wil beproeven op het platform, kan nu toeslaan dankzij een sale die grote titels uit Japan met flinke korting uitlicht. Er zijn namelijk grote deals te vinden op games als Dragon Ball Z Kakarot, Dark Souls Remastered en Judgment. Al deze games en nog veel meer zijn met bizar hoge korting te vinden.
In de sale zijn flink wat games te vinden die je waarschijnlijk wel ooit gezien hebt, maar destijds hebt laten liggen. Toch zijn deze titels vaak onwijs tof en met kortingen tot 90 procent is dit het ideale moment om je slag te slaan. Hieronder een greep uit de games die je in de store kunt vinden.
ps5 controllerf1592919068

PSN Store sale Big in Japan nog zonder PS5 games

Hoewel de PSN Store sale een groot aantal titels met korting aanbiedt, zijn er geen PS5 games te vinden in de uitverkoop. Dat zal voor PS5-gebruikers als een domper aanvoelen, maar heel veel hoeven de bezitters van het next-gen systeem niet te treuren. De PS4 games die in de aanbieding zijn kunnen immers allemaal gespeeld worden op de PlayStation 5. Zo kan iedereen van de uitverkoop genieten.

Populair Nieuws