Jack Black lijkt volgende grote rol te hebben gepakt in gamefilm

News
woensdag, 03 januari 2024 om 12:30
Jack Black maakte vorig jaar indruk als Bowser in The Super Mario Bros. Movie. Nu lijkt hij alweer de volgende grote rol te hebben gepakt in een gamefilm.
Er zijn waarschijnlijk niet veel gekke rollen te vinden waar Jack Black niet op staat te wachten. De acteur en muzikant is vaak te zien of te horen in een breed scala aan films, van de titelfiguur in Kung Fu Panda tot aan een iets te ambitieuze regisseur in King Kong en een doorgesnoven acteur in Tropic Thunder.
Black wist vorig jaar zijn stem perfect te verlenen aan Bowser in The Super Mario Bros. Movie, inclusief in de tophit Peaches, en nu staat hij op het punt om te schitteren in de volgende film die is gebaseerd op een game. Volgens Deadline is Jack Black namelijk gecast voor de aankomende Minecraft film.

Wie gaat Jack Black spelen?

Het lijkt er bovendien op dat Black een grote rol heeft bemachtigd. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde Deadline gaat hij namelijk Steve spelen. Dat klinkt niet heel indrukwekkend, maar Steve is de default skin voor spelers in Minecraft en wordt gezien als de protagonist van de populaire game.
Voor de rest zijn ook Jason Momoa, Emma Myers, Danielle Brooks en Sebastian Eugene Hansen aan het project verbonden. De film wordt geregisseerd door Jared Hess. Fans moeten nog wel even geduld hebben, want de release van Minecraft film staat momenteel gepland op 4 april 2025.

Populair Nieuws