Breath of the Wild 2 details verklapt door stemacteur

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 16:00
breath of the wildf1590316319
Er is nog niet veel bekend over de langverwachte Breath of the Wild 2. Een Italiaanse stemacteur betrokken bij de game brengt daar nu verandering in: hij heeft een aantal Breath of the Wild 2 details over de game naar buiten gebracht.
Pietro Ubaldi, de Italiaanse stem van Daruk in Breath of the Wild en Hyrule Warriors, werd geïnterviewd door de fansite Lega Hyrule. Tijdens dit interview deelde hij ook wat informatie over Breath of the Wild 2.
Let op: er volgen spoilers voor zowel Breath of the Wild en mogelijk voor het vervolg.
Ubaldi heeft onlangs tekst opgenomen voor de nieuwe game. Hij sprak daarbij niet alleen de stem van Daruk in, maar ook van Daruks voorouder. Wie Breath of the Wild heeft uitgespeeld weet dat Daruk aan het einde van de game dood is. Ook is het niet duidelijk op welke voorouder Ubaldi doelt.

Speelt Breath of the Wild 2 zich deels in het verleden af?

De stemacteur kon de naam van de voorouder niet herinneren, maar gaf aan dat het niet om Darunia gaat. De rol is volgens Ubaldi ‘serieuzer’. Door de aanwezigheid van Daruk en zijn voorouder in de game speculeren fans of deze karakters alleen in flashbacks te zien zullen zijn, of dat de game zich deels in het verleden afspeelt.
Producer Eiji Aonuma zei eerder al dat ‘het avontuur in dit vervolg zich niet alleen op de grond zal afspelen zoals in de vorige game, maar ook in de lucht erboven’. ‘’De uitgebreide wereld gaat echter verder en er zal een nog grotere verscheidenheid aan functies zijn waarvan je kunt genieten, waaronder nieuwe ontmoetingen en nieuwe gameplay-elementen.’’
Het duurt nog even voor fans antwoord krijgen op al hun vragen. De game is namelijk uitgesteld naar lente 2023.

Populair Nieuws

Laatste Reacties