Steam deelt gratis Capcom-game uit

News
dinsdag, 03 mei 2022 om 15:30
steamf1631544005
Er lopen momenteel veel game sales, maar soms is een game zelfs voor een lage prijs nog een gokje. Soms zou je willen dat een game gewoon lekker gratis was. In dat geval heeft Steam nu een leuk kansje met Capcom Arcade Stadium.
Er is geen gebrek aan manieren om hier en daar een gratis game te scoren. Er zijn natuurlijk de maandelijkse PS Plus games en de wekelijkse gratis game in de Epic Games Store. Ook steam mengt zich nu in de weggeverij.
Je kunt nu namelijk Capcom Arcade Stadium gratis downloaden via Steam. Zoals de titel misschien doet vermoeden gaat het hier om een titel die vooral interessant is als je een retro-game kan waarderen. Er worden namelijk allerlei oude arcade-titels van Capcom verzameld.

Wat is er te doen in Capcom Arcade Stadium?

Als je van arcade-spellen houdt is Capcom Arcade stadium echt iets voor jou. De game bundelt 32 klassieke games die uiteenlopen van Street Fighter tot Ghouls ‘n Ghosts. Alle games in de collectie hebben verschillende weergave-opties, waarbij je er bijvoorbeeld voor kunt kiezen om het arcade-gevoel flink op te schroeven.
Uiteraard is dit niet het enige voordeeltje dat je momenteel kunt scoren. Steam heeft bijvoorbeeld ook een sale lopen op allerlei andere games. Als je iets zoekt voor een console kun je terecht in de eShop, of profiteren van maar liefst twee sales in de PlayStation Store.

Populair Nieuws