Update - Switch-versie It Takes Two officieel aangekondigd

News
dinsdag, 13 september 2022 om 16:08
20211005 switcholed8f1633465772
Geruchten rondom een nieuwe Nintendo Direct stapelen zich op. Zo hoorden we al over de nodige Zelda-informatie die voorbij zou moeten komen. Ook wordt nu beweerd dat de Direct een Switch-versie van It Takes Two gaat onthullen.

Update - It Takes Two aangekondigd voor de Switch

Tijdens de Nintendo Direct van 13 september heeft Nintendo officieel de Switch-versie van It Takes Two aangekondigd. De game is te spelen op één Nintendo Switch met een setje extra controllers, maar je kan ook twee consoles gebruiken voor local co-op. De Switch-versie komt uit op 4 november.
Origineel bericht:
Vorig jaar verscheen It Takes Two, een game van Josef Fares die alleen met twee spelers gespeeld kan worden. De game werd goed ontvangen en won zelfs Game of the Year bij The Game Awards. Nu lijkt het erop dat ook Switch-eigenaren It Takes Two mogen gaan ervaren.
Twee bekende insiders beweren dat namelijk op verschillende manieren. Jeff Grubb, die ook beweert te weten wanneer de Direct wordt uitgezonden, vertelt bij Nintendo Shack dat It Takes Two naar de Switch komt. Insider The Snitch, die deze zomer prominent werd met cryptische maar altijd kloppende hints, postte op Discord een reeks emoji die verwijzen naar locaties in It Takes Two, geflankeerd door Nintendo Switch-symbolen.
In de game spelen twee personen als Cody en May, een stel dat besluit te scheiden. Het verdriet van hun dochter zorgt ervoor dat Cody en May betoverd worden en om de betovering te verbreken moeten ze leren samen te werken en te communiceren. Laten dat nu ook belangrijke aspecten van een gezonde relatie zijn.

Komt It Takes Two echt naar de Switch?

Gelet op wie de geruchten brengt lijkt het niet onwaarschijnlijk dat een Switch-release van It Takes Two echt staat te gebeuren. Naar verluidt komt er volgende week een Nintendo Direct. Als dat zo is merken we snel genoeg of Grubb en The Snitch gelijk hebben.
Dit bericht is bijgewerkt op 13 september 2022.

Populair Nieuws

Laatste Reacties