Deze Pokémon GO-evenementen vinden plaats in februari 2022

News
donderdag, 27 januari 2022 om 15:00
pokemon gof1625565538
Februari zal weer een drukke maand zijn voor fans van Pokémon GO. Niantic heeft namelijk verschillende evenementen aangekondigd voor deze maand.
Niantic heeft haar plannen voor februari 2022 voor Pokémon GO onthuld, inclusief een groot evenement dat in de laatste week van de maand zal plaatsvinden. Namelijk de Pokémon GO Tour: Johto, waarbij Pokéballs centraal zullen staan.
Pokémon GO Tour: Johto is een enorm evenement van 12 uur dat begint op 26 februari vanaf 9.00 uur. Het evenement is gratis voor alle spelers, maar er kan ook een extra evenement gekocht worden met een ticket, gericht op Pokémon Gold en Silver. Het evenement zal daarnaast ook unieke muziek bevatten rond de Johto-regio. Verder zijn er nieuwe shiny Pokémon te vangen en unieke eieren. De speciale Timed Research-taken zullen je ook leiden naar een ontmoeting met een legendarische Pokémon.
De Raid Hours zullen ook in februari doorgaan, aangezien elke woensdag de speciale Raid Hour een specifieke five star Raid Pokémon zal bevatten. De Raid Hours zullen plaatsvinden vanaf 18:00 uur en bevat in februari de Pokémon: Regirock, Registeel, Deoxys (Normal Forme) en Deoxys (Defense Forme).
Daarnaast zullen alle vier de vormen van de legendarische Pokémon Deoxys in de tweede helft van februari terugkeren naar de five star Raids, waarbij elke vorm een paar dagen per keer wordt geselecteerd.

Meer evenementen in Pokémon GO

Andere opmerkelijke evenementen die plaatsvinden in februari zijn onder meer een Lunar New Year-thema in de eerste week van februari en een Valentijnsdag-special van tien tot veertien februari. Bij het dit laatstgenoemde evenement zal er ook een nieuwe Fairy-type Pokémon in de game welkom worden geheten.