Is dit de releasedatum van SkyShowtime?

News
dinsdag, 16 augustus 2022 om 13:30
large wheel 16x9f1641571389
Alsof Viaplay en HBO Max nog niet genoeg waren, verwachten we dit jaar nog een streamingdienst. Over SkyShowtime is alleen nog veel onduidelijkheid. De releasedatum van de dienst leek onlangs bekend, maar ook dat lijkt toch niet het geval.
Er hangt ons al een tijdje een nieuwe streamingdienst boven het hoofd. SkyShowtime zal later dit jaar Paramount+ en Peacock samenbrengen voor Nederlandse klanten. Onlangs deelde het bedrijf ook een releaseperiode, namelijk september 2022.
Maar daarin lijkt het bedrijf te hard van stapel te zijn gelopen. Tegenover Streamwijzer verklaart het bedrijf dat deze indicatie van de releasedatum niet "september", maar “later dit jaar” had moeten zijn. Dat is dezelfde indicatie die het bedrijf nu al een tijdje geeft.
Een releasedatum is er dus nog altijd niet, maar het is wel bekend dat de dienst inderdaad vanaf september in verschillende Europese landen wordt uitgerold. Dat mag ook wel, want de tijd die nog valt onder “later dit jaar” begint op te raken. Een releasedatum voor Nederland is dus nog altijd niet bekend, maar wellicht is september nog steeds mogelijk.

Wat kun je zien op SkyShowtime?

Zoals gezegd is SkyShowtime als het ware een bundel van Paramount+ en Peacock. Daarnaast zal er materiaal te zien zijn van onder andere Universal, DreamWorks en Nickelodeon. Dat belooft een behoorlijke lading content te worden, waar ook nog eens dingen als de Halo-serie en de Knuckles-serie bij komen.

Populair Nieuws