Game releases augustus 2022 - Saints Row en Spider-Man!

News
maandag, 01 augustus 2022 om 18:00
marvels spider man remastered 20201125161858f1606328601
Het is hartje zomer en dat is meestal geen beste tijd voor games. Toch zijn er wat aardige game releases in augustus 2022. Laten we eens kijken wat de maand te bieden heeft.
Vorig jaar konden we aan de slag met Saints Row: The Third Remastered. Wie destijds graag meer had willen zien van Saints Row kan deze maand gaan genieten. Augustus 2022 brengt namelijk een reboot van Saints Row.
Een andere mooie titel om deze maand mee aan de slag te gaan is Marvel’s Spider-Man Remastered. Misschien dat je deze game al hebt gespeeld op de PlayStation, maar binnenkort kun je hem op PC spelen. Dat brengt ook wat unieke opties met zich mee, dus de game belooft mooier dan ooit te worden.
Op het gebied van sport kun je aan de slag met Madden NFL 23. Ben je niet zo van het American Football, dan is er ook nog een Formule 1-game. De gebruikelijke sim-racer kun je al even kopen, vanaf deze maand kun je je ook aan de management-game F1 Manager 2022 wagen.
Verder zijn er wat klassiekers in een nieuw jasje gestoken. Pac-Man World is terug als Pac-Man World Re-PAC. Na de remake van Destroy All Humans! van een paar jaar terug is het nu tijd voor Destroy All Humans! 2 - Reprobed.

Wat zijn de game releases van augustus 2022?

Uiteraard is er deze maand nog meer gaande dan hierboven staat vermeld. Een wat uitgebreider overzicht kun je hieronder vinden.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

De game releases van augustus 2022 zullen niet voor iedereen weggelegd zijn. Gelukkig kun je altijd nog de releases van vorige maand nalopen. Met onder andere Xenoblade Chronicles 3 en Live A Live was het een goede maand om van JRPGs te houden.