Scoor Viaplay opnieuw met veel korting dankzij nieuwe actie!

News
dinsdag, 02 augustus 2022 om 9:31
viaplayf1644226138
Toen Viaplay net in Nederland begon, kon je een gelijk een fikse korting scoren op de streamingdienst. Helaas is die actie nu afgelopen. Maar niet getreurd want Viaplay komt per direct met een gloednieuwe kortingsactie. De nieuwe actie loopt van 1 augustus tot 28 februari.
Omdat Viaplay nu de Premier League mag gaan uitzenden, wil de streamingdienst nog even gaan pronken met een kortingsactie. En niet zo maar een kleine korting. Met deze actie kun je namelijk een jaarabonnement afsluiten met een tarief van 10,49 euro per maand, dat is 3,50 euro goedkoper per maand en zal je flink wat geld besparen. De nieuwe actie is wellicht niet zo goedkoop als de oude actie, maar je scoort nog steeds een flinke korting.
Ook zitten er wat kanttekeningen aan deze actie. Zo kan je met dit abonnement alleen kijken via de website, tablet, smartphone, online mediaspeler en de Smart TV. Als je al bij een provider zit die Viaplay aan levert via een kanaal zou je er daar dus geen gebruik van kunnen maken.

De prijs gaat omhoog na Viaplay korting

Omdat Viaplay eerst een hele tijd 9,99 euro standaard heeft gekost en je daarboven op nog eens korting kon krijgen was Viaplay één van de goedkopere streamingdiensten. Daar komt nu een einde aan want vanaf de maand augustus gaat de prijs omhoog naar 13,99 euro. Een flinke stijging in de prijs voor de streamingdienst, deze stijging is ongeveer 40%.

Populair Nieuws