‘iPhone 15 reveal event voor deze dag gepland’

News
vrijdag, 04 augustus 2023 om 13:00
apple 132960
De iPhone 14 is bijna een jaar oud en dus wordst het langzamerhand tijd voor de iPhone 15. De release wordt verwacht in september, maar een datum is nog niet aangekondigd. Nu lijkt de dag van het iPhone 15 reveal event bekend.
Doorgaans wordt de nieuwe iPhone in september onthuld en uitgebracht. Er zijn wel eens uitzonderingen geweest, maar die zijn zeldzaam. De iPhone 15 wordt naar verluidt geen uitzondering op de regel.
Apple-nieuwssite 9to5Mac heeft namelijk vernomen dat de nieuwe iPhone waarschijnlijk op 13 september wordt onthuld. Bronnen laten weten dat verschillende telefoonwinkels hun personeel vragen om op die dag geen vrij te nemen in verband met een grote smartphone-aankondiging. Het lijkt aannemelijk dat daarmee de iPhone 15 wordt bedoeld.

Wanneer is de iPhone 15 release?

Als de iPhone op 13 september wordt onthuld, is al te berekenen wanneer de pre-orders live gaan en wanneer de release is. Pre-orders komen vrijwel altijd de vrijdag na de reveal, waarna de release precies een week later is. In dit geval zou dat betekenen dat je de iPhone vanaf 15 september kunt bestellen en vanaf 22 september in handen kunt hebben.
Het komt voor dat een specifiek model van de iPhone iets later komt dan de rest. Zo verscheen de iPhone 14 Plus vorig jaar pas in oktober. Er zijn geruchten dat de productie van de iPhone 15 Pro en Pro Max niet helemaal op rolletjes loopt, maar dat zou eerder leiden tot een beperkte voorraad bij lancering dan een vertraagde release.

Populair Nieuws