Na Barbie krijgt ook dit speelgoed een film

News
vrijdag, 04 augustus 2023 om 13:30
2023 06 11 barbie netflix como verf1701169143
Barbie verbreekt record na record. Reden voor Mattel om nog meer films gebaseerd op speelgoed aan te kondigen. Mattel is alleen niet de enige die dollartekens ziet. Ook Hasbro kondigt een nieuwe film aan.
We kenden al de Marvel Cinematic Universe, maar binnenkort komt daar een andere MCU bij: de Mattel Cinematic Universe. Het bedrijf achter Barbie kondigde al snel meer live action filmprojecten aan. Zo krijgt Barbie als het aan Mattel ligt een vervolg, maar er zijn ook films over Polly Pocket, Thomas de stoomlocomotief en zelfs Hot Wheels in ontwikkeling.
Concurrent Hasbro bracht eerder al films gebaseerd op de Transformers en My Little Pony uit, maar gaat nu een stapje verder. Het bedrijf ziet namelijk potentie in een film over het iconische bordspel Monopoly. Hasbro CEO Chris Cocks heeft aan Variety bevestigd dat het bedrijf voor de film samenwerkt met Lionsgate. De Monopoly film zal volgens hem ook niet de laatste Hasbro film zijn:
Hasbro verkocht onlangs amusementsbedrijf eOne aan Lionsgate. Als onderdeel van deze verkoop verwacht het bedrijf in de toekomst meer live action-entertainment te ontwikkelen.

Wat kunnen we verwachten van de Monopoly film?

Hoe de Monopoly film eruit gaat zien is nog niet bekend. Wellicht wordt het een soort Jumanji, maar vooralsnog heeft Hasbro nog geen details bekendgemaakt. Het zal dan ook nog wel even duren voor we de film in de bioscoop kunnen verwachten.

Populair Nieuws