‘iPhone 15 Pro kleur is anders dan verwacht’

News
maandag, 10 juli 2023 om 12:30
iphone 14 pro plus colorsf1670947103
De kleur is misschien niet de belangrijkste feature van de iPhone, maar het is wel fijn als zo’n dure telefoon er nog een beetje fraai uitziet. Er gaan dan ook al geruchten over de kleuren van de iPhone 15. Een nieuw gerucht beweert nu iets totaal anders dan wat er eerder naar buiten kwam.
Als je geruchten over de nieuwe iPhone scherp in de gaten houdt, heb je misschien al gehoord dat de iPhone 15 Pro in een soort roodbruine kleur werd verwacht. Nu is de vraag alleen of dat klopt, want een nieuw gerucht heeft het over een heel andere kleur. Voglens de doorgaans betrouwbare leaker Unknownz21 wordt de iPhone niet roodbruin, maar een grijzig blauw (via MacRumors).
De kleur lijkt op het blauw dat ook gebruikt werd voor de iPhone 12 Pro, maar dan donkerder en grijzer. Mogelijk is dat zodat het beter past bij de titanium behuizing die de Pro-modellen van de iPhone nu hebben. Het is nog niet helemaal zeker dat deze kleur wordt gebruikt: het kan zijn dat Apple de kleur alleen gebruikt om materialen te testen en later een andere kleur kiest.
Het lijkt alleen waarschijnlijk dat de blauwe iPhone in productie gaat, aangezien de kleur wordt gebruikt voor prototypes. De blauwe kleur zou naast gebruikelijke zilveren, zwarte en grijze opties bestaan. Unknownz21 heeft geen bewijs gezien dat de roodbruine kleur daadwerkelijk in ontwikkeling is.

Welke kleur krijgt de gewone iPhone 15?

Er zijn eerder ook kleuren uitgelekt voor de gewone iPhone 15 modellen. Die zouden namelijk in felle roze en blauwe varianten beschikbaar zijn. Dat gerucht kwam wel van dezelfde bron die ook de roodbruine iPhone lekte, dus het is even de vraag of er iets van klopt.

Populair Nieuws