'iPhone 15 krijgt deze nieuwe kleuren'

News
zaterdag, 25 februari 2023 om 16:00
Elke iPhone-generatie heeft een paar standaard kleuren, maar Apple komt vaak ook met een aantal nieuwe varianten. De vraag is natuurlijk welke kleuren er voor de iPhone 15 komen. Het lijkt nu bekend wat Apple zoal overweegt.
De Apple-nieuwssite 9to5Mac heeft van een anonieme bron vernomen dat Apple dit jaar een donkerrode iPhone 15 Pro op de markt brengt. De specifieke kleur die het bedrijf in gedachten heeft is een soort roodbruin met de hex-code 410d0d. Voor de standaard modellen worden andere kleuren overwogen.
Voor de gewone iPhone 15 en de iPhone 15 Plus zou Apple namelijk een roze en een blauwe variant overwegen. Het gaat om vrij verzadigde kleuren, in tegenstelling tot de pastelachtige kleur die Apple vaak gebruikt voor met name roze producten. Deze twee kleuren hebben de codes ce3B6c en 0db1e2.
Overigens zou het hier om nog vrij vroege informatie gaan. Het is niet gezegd dat Apple de plannen niet meer kan veranderen naarmate de release dichterbij komt. In tegenstelling tot het design is de kleur namelijk relatief makkelijk om laat in het ontwikkelingsproces nog te veranderen.

Hoe gaat de iPhone 15 eruit zien?

Wellicht interessanter dan de kleur is het design van de iPhone 15. Dat is in de afgelopen weken ook gelekt. Zowel de iPhone 15 als de iPhone 15 Pro hebben een wat ronder design en stappen over op USB-C. De iPhone 15 Pro heeft bovendien een camera-eiland dat aardig uitsteekt en mogelijk wijst op nieuwe lenzen.