Alle Indiana Jones LEGO sets op een rij

Article
maandag, 10 juli 2023 om 11:30
Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Indiana Jones and the Dial of Destiny draait eindelijk in de bioscopen. Om de release van deze langverwachte film te vieren, hebben we een aantal LEGO-sets gebaseerd op de filmreeks voor je op een rijtje gezet.
LEGO werkt vaak samen met grote franchises, zo ook Indiana Jones. Zo heeft het bedrijf verschillende LEGO sets gemaakt voor zowel de kleine fans als volwassenen. Ga bijvoorbeeld op avontuur in de Tempel van het Gouden Beeld uit Raiders of the Lost Ark. Deze tempel zit vol interactieve functies: je kunt het beeld laten zakken en verlichten, een muur laten instorten, door een grot slingeren of Indy laten achtervolgen door een enorme rots.
Voor de echte verzamelaars zijn er de Gevecht op de Flying Wing set en de Gevechtsvliegtuig Aanval set. Deze sets zijn niet meer in omloop en daarom in prijs gestegen.

LEGO-sets voor kinderen

Kinderen kunnen kiezen uit de Ontsnapping uit de Verborgen Tombe set of Gevechtsvliegtuig Achtervolging, maar deze sets kunnen natuurlijk ook gewoon leuk zijn voor volwassenen.
Indiana Jones and the Dial of Destiny nog niet gezien? Eerder zetten we vijf dingen die je moet weten over de film voor je op een rijtje.

Populair Nieuws