‘iPhone 15 heeft nieuw hoesje nodig’

News
dinsdag, 27 juni 2023 om 12:30
iphone 14 pro plus colorsf1670947103
Smartphone-makers geven hun telefoons vaak mooie designs, maar je kunt je afvragen waarom. De meeste gebruikers stoppen het toestel toch in een hoesje. Het is mooi meegenomen als je een hoesje kunt hergebruiken, maar voor de iPhone 15 lijkt dat niet het geval.
Het duurt nog een paar maanden voor we alles weten over de iPhone 15, maar in de tussentijd houden de geruchten niet op. Nu is er bijvoorbeeld een hoesje voor de iPhone 15 Pro gelekt door een gebruiker van het Chinese sociale medium Weibo. Deze gebruiker had in het verleden juist informatie, dus de nieuwe hoesjes zijn potentieel interessant.
Als ook deze gelekte hoesjes echt zijn, zullen gebruikers die over willen stappen naar de iPhone 15 Pro ook een nieuw hoesje moeten kopen. Aan de nieuwe hoesjes is namelijk te zien dat de volumeknoppen en zijknop wat lager zitten op de zijkant van de telefoon dan eerst. Ook is er geen uitsnede meer voor de mute-schakelaar, maar een knopje in het hoesje. Dat komt overeen met eerdere geruchten dat de iPhone 15 de mute-schakelaar verruilt voor een programmeerbare knop.
Ook de overstap naar USB-C zit het hergebruiken van een hoesje in de weg. Een USB-C poort is namelijk iets groter dan een Lightning poort. Dat betekent ook dat de uitsparing om de lader aan te sluiten bij een iPhone 15 hoesje iets groter moet zijn dan eerst.

Wanneer is de release van de iPhone 15 Pro?

Of al deze informatie klopt weten we over ongeveer drie maanden. In de regel onthult Apple de nieuwe iPhone namelijk in september. Oktober is ook wel eens voorgekomen, maar dat is een uitzondering op de regel.

Populair Nieuws