'iPhone 14 krijgt een complete redesign van Apple'

News
maandag, 27 september 2021 om 16:15
iphone 13 geruchtf1631013308
De iPhone 13 ligt nog niet eens in de winkels, maar ondertussen wordt er al hard gewerkt aan de volgende smartphone door Apple. Volgens nieuwe geruchten zal de iPhone 144 een complete redesign krijgen.
Elk jaar probeert Apple een aantal nieuwe snufjes te verwerken in de iPhone, maar de onthulling van de iPhone 13 viel voor velen nogal tegen. De smartphone werd door sommigen zelfs de iPhone 12S genoemd, omdat er opvallend weinig is veranderd ten opzichte van de voorganger. Helemaal als het aankomt op het ontwerp van de telefoon.
Met de iPhone 14 moet daar verandering in gaan komen. Volgens Mark Gurman van Bloomberg gaat Apple namelijk een ‘complete redesign’ invoeren voor de volgende editie van de iPhone. Dat meldt Gurman in zijn Power On nieuwsbrief. Het zal daarbij gaan om een nieuw ontwerp voor de normale iPhone 14 en de Pro-modellen. Dat is volgens Gurman ook de reden waarom we dit jaar zo weinig veranderingen hebben gezien. “De engineers van Apple werken achter de schermen aan grotere dingen, die meer tijd in beslag zullen nemen.”

iPhone 14 eindelijk zonder notch?

Wat de veranderingen voor de iPhone 14 precies zijn, dan laat Gurman niet weten. De nieuwe geruchten liggen alleen wel in lijn met andere dingen die al zijn gemeld over de nieuwste smartphone van Apple. Insider Jon Prosser zei eerder namelijk al dat het ontwerp van de iPhone 14 op de schop gaat en dat de beruchte notch eindelijk zal verdwijnen. Daarmee blijft alleen de punchhole selfie-camera over dat nog ruimte inneemt van het scherm.