Netflix verliest maar liefst 63 films en series

News
maandag, 27 september 2021 om 15:45
pexels cottonbro 5082567f1632941190
Netflix gooit elke week wel een paar films en series van haar platform, begrijpelijk aangezien het niet te druk moet worden met allerlei content en rechten regelmatig verlopen. Maar deze week gaat Netflix helemaal los, want zelfs de beroemde film The Shining wordt van de streamingdienst verwijderd, inclusief 62 andere films en series.
Netflix heeft zijn wekelijkse schoonmaakbeurt gehad en heeft besloten om maar liefst 63 titels van de streamingdienst af te halen. We kunnen gedag zeggen tegen onder andere The Shining, The Exorcist en The Green Mile. Maar er is gelukkig ook goed nieuws, zo komen er allemaal nieuwe series en films bij (Slag om De Schelde, 1917, The Office en ga zo maar door).
We zeggen ook gedag tegen de film Jumanji: The Next Level. Een film waarin vier kinderen in een game belanden. Elk hebben hun sterke en zwakke punten en ze moeten die nep wereld uit zien te komen, waarbij ze in de huid kruipen van zeer verschillende personages, waaronder Dwayne 'The Rock' Johnson en Jack Black.
Daarnaast zal de klassieker Ghostbusters 2 van Netflix verdwijnen. De Ghostbusters worden in deze sequel opnieuw opgezet in deze film om weer allerlei geesten en spoken te vangen. Over enge geesten gesproken, The Grudge zal binnenkort ook van de streamingdienst verdwijnen. Bekijk de hele lijst met films en series die van Netflix worden verwijderd hier.

Wat is het goede nieuws?

Maar er is ook goed nieuws, er komen in oktober een aantal nieuwe films en series bij! Zo kunnen we op 16 oktober genieten van Misfit: De Serie en komt vanaf 23 oktober dan eindelijk The Office op de Nederlandse Netflix. Eerder was deze serie in Nederland alleen te zien via Amazon Prime Video.

Populair Nieuws