iPhone 12 reveal event datum waarschijnlijk op 10 september

  De datum van de iPhone 12 reveal is mogelijk onthuld door Apple. De smartphonefabrikant heeft op YouTube een datum gemeld in een inactieve livestream. De video met de titel TEST zou namelijk op 10 september live gaan.

  Op het YouTube kanaal van Apple verscheen de video, maar al snel werd deze weer offline gehaald. Een aantal volgers van Apple hebben voor het verdwijnen ervan gelukkig een screenshot kunnen maken. De afbeelding in de video slaat nog op het vorige evenement de WWDC20, dat in juni plaatsvond. Links onderin is een nieuwe datum te zien, namelijk 10 september.

  Of Apple op 10 september daadwerkelijk met de iPhone 12 reveal komt, is nog niet duidelijk. De video is tenslotte een test en het kan dus zijn dat Apple gewoon met een video aan het rommelen is. Sowieso houdt Apple normaal gesproken haar evenementen op een dinsdag en 10 september valt op een donderdag. De datum van 8 september is daardoor aannemelijker.

  iPhone 12 vertraagd door corona

  Apple brengt de iPhone 12 dit jaar wat later uit dan gebruikelijk. Door het coronavirus is de iPhone productie met een maand vertraagd. Via verschillende bronnen is wel al bekend geworden dat we dit jaar vier modellen mogen verwelkomen, waaronder de iPhone Mini. Deze laatste komt volgens concepten in felle kleuren uit. De prijs van de iPhone 12 loopt volgens de meest recente geruchten flink uiteen. De goedkoopste variant zal ongeveer 700 dollar gaan kosten, terwijl de duurste ruim 1400 dollar kost.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.