'iPhone 12 productie heeft maand vertraging'

News
maandag, 27 april 2020 om 17:28
iphone sef1588001044
The Wall Street Journal meldt in een bericht dat de productie van de iPhone 12 toestellen die later dit jaar uit moeten komen met een maand vertraagd is. Dit nieuws is niet officieel aangekondigd door Apple, maar zou van insiders komen.
Wegens de huidige situatie met het coronavirus zou het ook niet raar zijn als er enige vertraging is opgelopen bij de productie van de nieuwe iPhone 12. Als gevolg van de pandemie is de productie in heel Azië verstoort. Ook zou er minder vraag zijn naar de producten. Er wordt dus gedacht aan een release in oktober of zelfs november als er nog meer vertraging ontstaat.

Vier iPhone's dit jaar

Vertraging of niet, er zouden nog steeds vier modellen op de planning van Apple staan. De modellen zullen tussen de 5,4 en 6,7 inch moeten zitten. Het kleinste toestel zou dan tussen de iPhone 8 en SE in zitten terwijl het grootste toestel een formaat zou krijgen die we nog niet eerder hebben gezien van 6,7 inch. Verder zou de iPhone 12 0,6 millimeter dunner worden dan de huidige modellen die ongeveer 8 millimeter dik zijn.
Eerder was er al enige bezorgdheid om de lancering van de aankomende iPhone 12-modellen. Zo zijn de hoge verwachtingen van analisten voor het tweede kwartaal aanzienlijk verlaagd en vertellen insiders aan consumenten dat de geplande releasedatum gewoon niet haalbaar is. In maart werd de ontwikkeling van het apparaat gehinderd door reisbeperkingen wegens de pandemie. Medewerkers moesten naar China reizen wegens het design van het toestel, maar dat was op dat moment niet mogelijk.

iPhone SE

Vorige week werd de nieuwe iPhone SE uitgebracht door Apple. Het toestel heeft qua uiterlijk veel weg van de iPhone 8, maar heeft net als de iPhone 11 een A13 Bionic Chip en een accu die ervoor zorgt dat je telefoon langer meegaat. Als je niet kan wachten op de iPhone 12 modellen, dan kan je de nieuwe SE in huis halen voor een beginprijs van 480 euro.

Populair Nieuws

Laatste Reacties