6 Feelgood films op Netflix die je kan kijken tijdens quarantaine

Article
maandag, 27 april 2020 om 18:00
mama miaf1587043441
Nu we allemaal in quarantaine zitten, kunnen wel wel een beetje positiviteit gebruiken. Gelukkig zijn er genoeg feelgood films op Netflix die je dag weer goed maken. Dit zijn de 6 beste feelgood films die je op Netflix kunt bekijken.

Mamma Mia!

Als je een beetje vrolijkheid nodig hebt moet je vooral Mamma Mia! kijken. Een film vol met klassieke ABBA-liedjes die worden gezongen door onder anderen Meryl Streep, Amanda Seyfried en Pierce Brosnan. Meryl Streep speelt de single moeder Donna die het moeilijk vind om haar dochter Sophie, die gaat trouwen, los te laten.
Donna boekt een hotel in Griekenland waar haar dochter gaat trouwen en ze nodigt haar twee hartsvriendinnen uit: Tanya en Rosie. Wat Donna alleen niet weet is dat Sophie in het geheim ook een paar mensen heeft uitgenodigd. Sophie nodigt drie mannen uit en probeert achter de identiteit van haar vader te komen. Deze drie mannen, die 20 jaar geleden ook in Griekenland waren, kent Donna uit haar verleden. Oude liefdes bloeien op en het hele eiland wordt op zijn kop gezet.

My Neighbor Totoro

Als je My Neighbor Totoro ziet, word je spontaan vrolijk. De zusjes Mei en Satsuki verhuizen naar het platteland, waar ze vlakbij hun moeder zijn die in een verpleeghuis ligt. Ze komen er al snel achter dat ze bijzondere buren hebben. Er wonen allerlei soorten bijzondere wezens in het bos dat bij hun huis ligt. De twee zusjes beleven veel avonturen met deze wezens en raken bevriend met onder andere het grote wezen Totoro.
paddingtonf1587044283

Paddington

Je kent hem vast nog wel uit je kindertijd: Beertje Paddington. Paddington is bekend van de kinderboeken en heeft in 2014 zijn eigen film gekregen. Het schattige beertje reist van Peru naar Groot-Brittannië om daar een nieuw leven te starten. Wanneer hij zich eenzaam voelt loopt hij de familie Brown tegen het lijf. De familie neemt Paddington mee naar huis, maar ondertussen zit er een vrouw genaamd Millicent achter de beer aan. Die wil hem vangen en opzetten in een museum. Maar dat laat de familie Brown natuurlijk niet gebeuren.
the terminalf1587044649

The Terminal

Eén van de bekendste films met Tom Hanks is The Terminal. Tom Hanks speelt Viktor Navorski die vanuit Krakozhia naar New York vliegt. Wanneer er oorlog in zijn thuisland uitbreekt en hij daardoor geen geldige papieren heeft om de VS te bezoeken, moet hij zijn tijd doorbrengen op het vliegveld. Hij weet zichzelf wel te vermaken en hij wordt verliefd op de stewardess Amelia. Hij maakt van het vliegveld zijn tijdelijke huis en hij komt op de gekste en grappigste manieren aan zijn eten en slaapplaats.
the pursuit of happynessf1620723106

The Pursuit of Happyness

Will Smith en zijn zoon Jayden Smith spelen samen in de film The Pursuit of Happyness, waarin verkoper Chrisopher Gardner samen met zijn zoontje op straat belandt. Gardner doet er alles aan om een vaste baan te krijgen zodat hij voor zijn zoontje kan zorgen. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en draait om doorzettingsvermogen en een vader-zoon relatie.
eat pray lovef1587120731

Eat Pray Love

Elizabeth Gilbert, gespeeld door Julia Roberts, leidt een leven waar elke vrouw van droomt. Ze heeft een succesvolle carrière, een mooi huis en een echtgenoot. Maar niet is wat het lijkt. Nadat ze gescheiden is en ze paniek en verdriet voelt, reist ze een jaar lang naar Italië, India en Indonesië om haar geluk opnieuw te vinden. Ze komt veel te weten over de kracht van meditatie en in Bali vindt ze een nieuwe liefde.