'iPhone 12 en Apple Watch worden half oktober onthuld'

News
dinsdag, 01 september 2020 om 9:30
iphone 11 pro review 1f1578934420
De nieuwe iPhone komt eraan, dat is een feit. Wanneer is alleen nog even de vraag. Volgens een nieuw gerucht volgt de onthulling van de iPhone 12 en de nieuwe Apple Watch half oktober. Apple zou daarbij nog meer nieuwe producten onthullen.
Apple is dit jaar laat met de onthulling van haar komende producten. De iPhone 12, de Apple Watch en andere nieuwe Apple producten moeten nog altijd uit de doeken gedaan worden. Volgens een nieuwe gerucht gaat dat snel gebeuren. De Japanse website Mac Otakara heeft van anonieme bronnen bij Chinese leveranciers te horen gekregen dat Apple halverwege oktober met onthullingen komt.
Het Apple evenement zou dan plaatsvinden en dat is normaal gesproken de plek waar Apple de nieuwe producten voor het eerst laat zien. De iPhone 12 en Apple Watch worden hierbij verwacht, maar er zou dit jaar meer op de planning staan. Zo doet Apple volgens het gerucht dit jaar de Apple AirTag uit de doeken, een kleine bluetooth-tracker waarmee via de Apple Clips app op iOS 14 spullen laat tracken.

Wanneer worden de iPhone 12 en Apple Watch echt onthuld?

Of Mac Otakara gelijk heeft, valt nog te bezien. Eerder al doken er geruchten op over de onthulling van de iPhone 12, waarbij aangegeven werd dat Apple haar nieuwe producten nog in september zou aankondigen. Daarnaast verscheen er een video op het YouTube kanaal van Apple, waarin de datum 10 september te zien was. Of dit de datum van het Apple event is, is nog even afwachten. Apple heeft nog niets officieels gedeeld.

Daarnaast lekte er wel al een en ander over de iPhone 12. Zo lekte het design wat veel weg lijkt te gaan hebben van de iPhone 4 en is er al gemeld dat de komende iOS smartphone geen 120 hz ondersteunt. Wat Apple allemaal voor ons in petto heeft zullen we moeten afwachten.

Populair Nieuws