'Zo ziet het iPhone 12 design eruit'

News
dinsdag, 18 augustus 2020 om 14:45
iphone 11 pro reviewf1570014774
Terwijl gisteren nog meer details lekte over de iPhone 12 release die gedeeltelijk pas in november uitkomt, lekt vandaag het vermoedelijke design van de nieuwe Apple-telefoon. Een aantal renders van de nieuwe telefoon zijn opgedoken. De eerste beelden zie je hier alvast!

Update - iPhone 12 onthuld

De kogel is door de kerk! Apple heeft tijdens haar oktober Hi speed-evenement eindelijk de iPhone 12 uit de doeken gedaan. Zoals via onderstaande gerucht al werd onthuld, doet het design inderdaad denken aan de iPhone 4. Check hier nu snel zelf hoe de iPhone 12 eruit ziet.
Oorspronkelijk bericht volgt hieronder:
Op de Facebook-pagina HaAppelistim (via 9to5Mac) zijn de eerste renders opgedoken van de volgende iPhone. De iPhone 12-dummy laat zien hoe het design van de nieuwe smartphone eruit gaat komen te zien. De dummy-modellen zijn gemaakt zodat de productie van accessoires tijdig van start kan gaan. Op deze manier kunnen deze producten met de release van de nieuwe telefoon gelijk in de verkoop gaan.
Zoals je in de foto's kunt zien, lijkt het design van de iPhone 12 onwijs veel op de iPhone 4. Tevens komt het nieuwe model in vier vormen, namelijk een 5.4 inch, twee 6.1 inch en een 6.7 inch model. Verwacht wordt dat de 5.4 inch- en 6.1 inch-modellen de low-end iPhone 12 modellen zijn, terijl de andere 6.1 inch- en 6.7 inch-modellen de iPhone 12 Pro-modellen moeten worden. De grootste variant zal daarbij de iPhone 12 Pro Max moeten worden.

iPhone 12 design lek niet onverwacht

Dat het design van de iPhone 12 rond deze tijd van het jaar zou lekken is niet onverwacht. Jaarlijks worden de dumy-modellen rond deze tijd van het jaar ontwikkeld, waardoor we het design al vroegtijdig kunnen zien. Apple heeft zelf officieel nog niets uit de doeken gedaan over haar volgende telefoon. Verwacht wordt dat dit in oktober wel anders is.
Dit artikel is op 16 oktober 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties