Update - Internetbankieren bij SNS, RegioBank en ASN Bank ligt eruit door storing

News
woensdag, 25 maart 2020 om 15:32
person shopping online 3944405f1585068245
Door het coronavirus is het momenteel niet aan te raden of zelfs niet mogelijk om bij je plaatselijke bank langs te gaan. Momenteel kan je alleen ook niet internetbankieren bij SNS, ASN Bank en de RegioBank door een storing.
De digitale netwerken krijgen het zwaar te verduren deze weken. Zo heeft Ziggo moeite om voor iedereen het internet draaiende te houden en krijgen meerdere bedrijfstakken te maken met DDoS-aanvallen.
De banken van moederbedrijf de Volksbank kunnen zich nu ook in dat rijtje scharen. Het is voor klanten van de ASN Bank, SNS en de RegioBank namelijk tijdelijk niet mogelijk om gebruik te maken van internetbankieren door een storing. Door het probleem liggen gelukkig niet alle systemen bij de banken plat, laat een woordvoerder van de Volksbank weten via een woordvoerder aan NU.nl.

Onbekende oorzaak van storing

Wanneer klanten weer gebruik kunnen maken van internetbankieren is nog niet bekend. Volgens de woordvoerder is het namelijk nog niet duidelijk wat de oorsprong is van de storing. De Volksbank werkt momenteel er hard aan om het probleem op te lossen.

Update - De storing is opgelost

De klanten van de SNS, RegioBank en ASN Bank kunnen vandaag weer gebruikmaken van internetbankieren. Dat heeft de woordvoerder van de Volksbank op woensdag bekendgemaakt. Er loopt nog wel een onderzoek naar de oorzaak van het probleem.

Populair Nieuws