Insomniac heeft nóg een grote game in ontwikkeling

News
maandag, 24 juli 2023 om 14:00
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Insomniac Games is één van de grootste hitmakers voor PlayStation. De studio is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor Marvel’s Spider-Man en Ratchet & Clank. Er komen zeker twee games aan van Insomniac, maar er blijkt er nog één in de maak te zijn.
Over een paar maanden verschijnt Marvel’s Spider-Man 2 en daarbovenop heeft Insomniac ook een Wolverine game in ontwikkeling. Dat zou voor veel studio’s al heel wat tegelijk zijn. Het blijkt alleen dat er nog een derde game in de maak is.
Dat blijkt uit een livestream van Full Sail University. Die werd vorig jaar al uitgezonden, maar een interessante clip doet nu ineens de ronde online. Daarin laat Project Director Erin Eberhardt weten aan het hoofd te staan van een onaangekondigd project bij Insomniac.
Het is niet duidelijk over wat voor game Eberhardt zich momenteel ontfermt. Ze is wel op een opvallend moment aangenomen, namelijk vlak voordat Insomniac vacatures begon te plaatsen voor een multiplayer game. Sony wil de komende tijd flink inzetten op live-service, dus het lijkt mogelijk dat het onaangekondigde Insomniac project daaronder valt.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Wat de derde Insomniac-game ook is, hij is nog toekomstmuziek. Op de korte termijn zal vooral Marvel’s Spider-Man 2 centraal staan. Die game verschijnt op 20 oktober, maar voor die tijd kun je al een speciale Spider-Man uitgave van de PS5 in huis halen.