Krijgt Marvel's Spider-Man 2 interessante feature uit Ratchet & Clank?

News
woensdag, 12 april 2023 om 17:00
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Insomniac komt later dit jaar met Marvel’s Spider-Man 2. Naar verluidt krijgt de game een interessante feature uit een andere titel van de ontwikkelaar, namelijk Ratchet & Clank: Rift Apart.
Sinds de Thanos-arc voorbij is in het Marvel Cinematic Universe is de filmreeks een andere kant op gegaan. Nu staat namelijk de Multiverse centraal, waarbij karakters uit andere dimensies verschijnen in de wereld. Mogelijk komt het concept van de Multiverse ook terug in Marvel’s Spider-Man 2.
Dat blijkt uit een tweet van HipHopGamer. Volgens de YouTuber krijgt Marvel’s Spider-Man 2 namelijk een feature uit Ratchet & Clank: Rift Apart. In die game kon je tussen twee werelden reizen zonder laadtijden via World Shifting. De feature liet goed zien waar de PlayStation 5 toe in staat is met de snelle SSD.
Met dezelfde feature in Marvel’s Spider-Man 2 zou de Multiverse een grote rol kunnen spelen in het verhaal. Voorlopig is er nog weinig bekendgemaakt over de verhaallijn van de game, behalve dat Venom zal verschijnen en dat Peter Parker en Miles Morales samen moeten werken.

Hoe waarschijnlijk is de feature?

Het gerucht van HipHopGamer lijkt niet heel onwaarschijnlijk. Insomniac Games heeft immers zelf World Shifting gemaakt in Rift Apart en zou dezelfde technologie goed kunnen gebruiken in andere games.
Daarnaast was er al een gerucht over de Multiverse in Marvel’s Spider-Man 2, door de beschrijving van een actiefiguur van Miles Morales. Volgens fabrikant Hasbro was er alleen een fout gemaakt en was de beschrijving voor merchandise van de film Spider-Man: Across the Spiderverse. Dat betekent niet dat er geen Multiverse zal zitten in de aankomende Spider-Man game.

Populair Nieuws