Inloggen bij ING onmogelijk door storing

News
maandag, 20 september 2021 om 15:20
storingf1623744697
Het gaat lekker bij de Nederlandse banken vandaag. Niet alleen ABN-Amro heeft namelijk te maken met een storing, ook bij ING zijn er de nodige problemen.
De technische problemen houden maar niet op. Steeds meer bedrijven lijken namelijk last te krijgen van storingen tijdens de coronapandemie en dat geldt ook voor Nederlandse banken. Nadat eerder vandaag de ABN-Amro kampte met een storing - waardoor internetbankieren en inloggen via de app tijdelijk niet mogelijk was - lijkt ook de ING aan de beurt te zijn.
Op Allestoringen.nl stroomt het namelijk klachten binnen over de Nederlandse bank. Het grootste gedeelte van de meldingen gaat over het inloggen bij de bank. Dat is door de storing namelijk niet mogelijk, waardoor het onmogelijk is geworden om online je bankzaken te regelen. Andere meldingen gaan over problemen met overboekingen.

Weer storing bij de ING

Het is niet de eerste keer dat de ING in korte tijd weer te maken heeft met een storing. Eind augustus hadden klanten van de bank namelijk twee keer al last van technische problemen. Het is te hopen dat de storing zo snel mogelijk is opgelost, maar momenteel lijkt het probleem nog niet bekend te zijn bij de technische dienst van de ING. Bij het overzicht van storingen wordt namelijk geen melding gemaakt van problemen.

Populair Nieuws