Storing bij ABN-Amro zorgt voor vervelend begin van de werkweek

News
maandag, 20 september 2021 om 9:07
pexels pixabay 50987f1615385895
Veel mensen kijken al niet uit naar de maandag, maar het begin van de werkweek is deze keer helemaal vervelend. Er lijkt namelijk een storing te zijn bij de ABN-Amro.
Door de coronacrisis krijgen online diensten het al ruim anderhalf jaar zwaar te verduren. Het advies van de overheid is immers nog steeds om zoveel mogelijk thuis te werken. Maar niet alleen internetproviders als Ziggo en T-Mobile hebben door de verhoogde druk steeds vaker last van storingen, ook banken hebben de laatste maanden opvallend vaak technische problemen.
Zo lijkt het opnieuw raak te zijn voor de ABN-Amro. De Nederlandse bank had eerder deze maand ook al een storing en als de de klachten die binnenstromen op Allestoringen.nl mogen geloven, is het nu weer raak. Veel klanten klagen dat ze niet kunnen inloggen op de applicatie van de bank, zodat ze gebruik kunnen maken van mobiel internetbankieren. Anderen kunnen daarnaast juist niet inloggen op de website of geen overschrijvingen maken via internetbankieren.

Hoe lang gaat de storing duren?

ABN-Amro zelf heeft nog niet gemeld dat er een storing gaande is. Op de website zelf staat dat er momenteel geen storingen zijn en ook op de social media-diensten wordt er geen melding gemaakt. Het is dus mogelijk dat de bank nog niet op de hoogte is van de technische problemen. Wanneer de storing opgelost zal zijn is dus nog niet bekend.

Populair Nieuws